wandelen in de regio Volax – walking in the region Volax

2 gedachtes over “wandelen in de regio Volax – walking in the region Volax

  1. Onherbergzaam maar mooi gebied die U schitterend in beeld brengt Luk. Lijkt me fysiek vrij zwaar om daar te wandelen? De bloemen zijn prachtig en de witte huizen en kerkjes doen me hier wegdromen. Mooie reportage. Fijne zondag Luk!

    Like

    1. Het is er inderdaad prachtig wandelen. Niet altijd evident, maar zo fijn en zeker op dit moment van het jaar als alles nog rustig is. Het is een van mijn lievelingsplekjes op het eiland. Jammer genoeg mogen we door de lockdown enkel in het weekend iets verder dan 2 km van ons huis, maar daar komt binnenkort hopelijk verandering in zodat ik weer alle andere dorpen en regio’s kan bezoeken. Ik krijg er maar niet genoeg van. Fijne zondag ook voor jou. Wij vieren hier Pasen vandaag.

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s