Corona Besmettingen

Waar het hier lang goed is gegaan wat betreft besmettingen met het Corona virus, de laatste tijd kan men stellen dat het hier in stijgende lijn gaat. Zelfs het eiland is niet gespaard gebleven. De donkergroene delen zijn de plaatsen met de meeste besmettingen en daar hoort Tinos nu ook bij.

5 gedachten over “Corona Besmettingen

  1. Tja. Toen het aantal besmettingen dramatisch de hoogte inging, hadden ze de belangrijkste steden en de populaire eilanden hermetisch moeten afsluiten. Het seizoen was toch al naar de vaantjes, veel verschil zou het niet meer hebben uitgemaakt. Behalve voor de inwoners natuurliijk.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s