Noodweer

Het noodweer van de laatste dagen, met felle regenbuien en windstoten van 8 Beaufort en meer, heeft heel wat schade toegebracht aan het strand van Agios Fokas. Het waterpeil van de zee heeft zich opgetrokken tot aan de weg, met als gevolg dat de golven heel wat zand hebben weggetrokken waardoor de boomwortels zijn vrij gekomen. Zeker 20% van de bomen die langs de weg staan, lopen gevaar om omver te vallen. Hopelijk wordt er snel iets aan deze situatie gedaan, want ander vrees ik dat er wel eens ongelukken zouden kunnen gebeuren.

3 reacties op ‘Noodweer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s