wat een service

Het is winter, het is koud en er is heel veel wind. En mijn scooter is geregeld stuk, nu ook weer.

Dus neem ik vaak een taxi om mijn boodschappen te doen. Lijkt een luxe situatie maar zo gaat dat hier. En voor de prijs moet je het zeker niet laten. Van bij mij thuis tot in de stad betaal ik zo’n 5 euro.

Deze ochtend belde ik Vasilis op, want ondertussen heb ik natuurlijk al mijn privé chauffeur hier.

Boodschappen gedaan en bij aankomst thuis ontdek ik dat ik enkel een briefje van 20 euro heb. Ik verontschuldig me, want ik weet dat ze weinig kleingeld hebben. “Geen nood vriend Loukas, betaal me morgen maar of wanneer je wilt”.

Dat is dan weer het voordeel van leven op een eiland. Het vertrouwen is groot.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s